e TWİNNİNG PROJELERİ

Okulumuzun 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında ikinci eTwinning projesi olan “VALUES FROM MY PEN” adlı projemiz , İngilizce öğretmenimiz Ümit ŞAHAN Önderliğinden faaliyetlerine başladı.

23.10.2023 90

Okulumuz İngilizce öğretmeni Ümit Şahan rehberliğinde  öğrencileri ile E twinning projesi başlatılmıştır. "Values from my pen" isimli proje ile öğrencilerin dil becerilerinin gelişmesi hedeflenmektedir. Her ay bir değer üzerine hikaye yazacak olan öğrenciler internet üzerinden bir araya gelerek etkileşimde bulunacaklar. Değerler eğitimi konusunda bilinçlenen öğrenciler okuma yazma ve konuşma becerilerini geliştirme fırsatı bulacaklar. Projeye Türkiye'den 8 okul veRomanya , Litvanya ve Portekiz 3 okul projeye ortak olmuştur.